1/7
Local News - Latest & Smart screenshot 0
Local News - Latest & Smart screenshot 1
Local News - Latest & Smart screenshot 2
Local News - Latest & Smart screenshot 3
Local News - Latest & Smart screenshot 4
Local News - Latest & Smart screenshot 5
Local News - Latest & Smart screenshot 6
Local News - Latest & Smart Icon

Local News - Latest & Smart

EASE Group
Trustable Ranking Icon
1K+Λήψεις
42.5MBΜέγεθος
Android Version Icon5.1+
Έκδοση Android
2.4.3(29-04-2024)
-
(0 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/7

Περιγραφή του Local News - Latest & Smart

Οι Τοπικές Ειδήσεις είναι μια εντελώς εξατομικευμένη εφαρμογή περιεχομένου που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μοντέρνα θέματα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, παρέχει πλούσιο και ολοκληρωμένο περιεχόμενο για τα ενδιαφέροντά σας.


Ποια είναι τα τοπικά νέα στην περιοχή μου; Τι γίνεται με τον καιρό ή την κίνηση; Ποια σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν κοντά; Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και μείνετε ενημερωμένοι με τοπικά νέα κοντά σας!


Αυτή η εφαρμογή βοηθά τους ανθρώπους να ζουν πιο ασφαλείς, πιο ζωντανές και πραγματικά συνδεδεμένες ζωές. Είτε πρόκειται για την τοπική αθλητική σας ομάδα, συμβουλές για τον τρόπο ζωής ή τίτλους – μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικές, σχετικές ιστορίες με ένα μόνο πάτημα.


Διαβάστε τα πιο πρόσφατα και πιο δημοφιλή άρθρα ειδήσεων σχετικά με την πολιτική, τα εγκλήματα, την ψυχαγωγία, τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό, τα ταξίδια, την υγεία, τον τρόπο ζωής... όλα που παρέχονται από κορυφαία παγκόσμια και εθνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης μας βοηθά να φιλτράρουμε χιλιάδες άρθρα καθημερινά, προκειμένου να βρούμε αυτά που είναι πιο σχετικά και διασκεδαστικά στην ανάγνωση. Είσαι αυτό που διαβάζεις, γι' αυτό πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί.


Μην διαβάζετε απλώς τις ειδήσεις, αλλά συζητήστε τις με άλλους αναγνώστες εφαρμογών! Χαιρετίζουμε όλες τις σεβαστές προοπτικές και απόψεις.

Μοιραστείτε πληροφορίες και συνομιλίες απευθείας από την εφαρμογή για να ειδοποιήσετε αμέσως τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.


Η εφαρμογή Local News σάς παρέχει επίσης ακριβείς τοπικές πληροφορίες καιρού, οι οποίες περιλαμβάνουν πρόγνωση 72 ωρών και 14 ημερών και έγκαιρες ειδοποιήσεις. Αυτός είναι ο προσωπικός ΣΑΣ σύντροφος σε αυτήν την εφαρμογή, που σας βοηθά να προετοιμαστείτε για επερχόμενες έντονες καιρικές συνθήκες.


Μια εξαιρετικά εξατομικευμένη ροή καλύπτει την περιέργειά σας και τα αναγνωστικά σας ενδιαφέροντα, κάνοντας σας να διαβάζετε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Διαβάστε ειδήσεις με σκοπό και αξία!

Το FOLLOW είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την προσφορά ειδήσεων.

Προσθέστε πηγές όπου βλέπετε το εικονίδιο για μια γρήγορη διαδρομή απευθείας στις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε επίσης να εισέλθετε στη σελίδα FOLLOW για να διαχειριστείτε τις πηγές ειδήσεων.

Τα νέα από πηγές που παρακολουθήσατε θα εμφανίζονται στην εξατομικευμένη ροή ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.


Η μηχανή ανακάλυψης περιεχομένου των Τοπικών Ειδήσεων συγκεντρώνει χιλιάδες αξιόπιστες πηγές. Περιηγηθείτε σε νέα ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε τοποθεσία!


Από επιμελημένη τοπική ενημέρωση μέχρι επαγγελματικά επιλεγμένους εθνικούς και παγκόσμιους τίτλους, από ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης έως πλήρη κάλυψη 360, οι Τοπικές Ειδήσεις είναι πάντα η δωρεάν και απαραίτητη εφαρμογή περιεχομένου που σας δίνει πληροφορίες και αξία.


Αποποίηση ευθυνών (Για εκδότες)

Οι Τοπικές Ειδήσεις είναι ένας συσσωρευτής περιεχομένου/ροών RSS, ο κύριος στόχος του είναι να διευκολύνει τη λήψη νέων ειδήσεων και να βοηθήσει τους εκδότες να προσεγγίσουν ένα μεγαλύτερο κοινό. Εάν είστε εκδότης ειδήσεων, διαβάστε αυτό:


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: easemobilleteam@gmail.com


• Εάν ο ιστότοπός σας αναφέρεται στις εφαρμογές μας, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε τις ροές RSS σας, πιστεύουμε ότι η ορθή χρήση είναι επωφελής για εσάς και τους χρήστες μας. Αλλά αν θέλετε να καταργήσουμε τον ιστότοπό σας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα το κάνουμε το συντομότερο δυνατό.

• Εάν ο ιστότοπός σας περιλαμβάνεται στη λίστα και θέλετε να είναι μια αξιόπιστη πηγή στην εφαρμογή μας, η οποία θα σας προσφέρει μεγαλύτερη προβολή και επισκεψιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας.

• Εάν ο ιστότοπος, η εφημερίδα ή το ιστολόγιό σας δεν περιλαμβάνονται στη λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας για να το προσθέσουμε, κάτι που θα ενισχύσει τα προϊόντα μας.


*Έκδοση Ιστού: https://topfeed.info/

Local News - Latest & Smart - Έκδοση 2.4.3

(29-04-2024)
Άλλες εκδόσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Local News - Latest & Smart - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 2.4.3Πακέτο: com.local.news.plus
Συμβατότητα Android: 5.1+ (Lollipop)
Προγραμματιστής:EASE GroupΠολιτική Απορρήτου:https://sites.google.com/view/local-news-privacy-policyΔικαιώματα:20
Όνομα: Local News - Latest & SmartΜέγεθος: 42.5 MBΛήψεις: 234Έκδοση : 2.4.3Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-04-29 05:31:54Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU: armeabi-v7a, arm64-v8a
Αναγνωριστικό Πακέτου: com.local.news.plusΥπογραφή SHA1: 35:7D:3F:E3:9C:60:16:06:AE:35:8E:A3:92:43:3B:C3:A6:9D:94:B5Προγραμματιστής (CN): 'Compltet'Οργανισμός (O): 'Compltet'Τοποθεσία (L): Χώρα (C): 'CN'Πολιτεία/Πόλη (ST):

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...